Актуелности

Републичко такмичење из информатике

У суботу, 29.5.2021. године, одржано је републичко такмичење из информатике. Домаћин такмичења је била ЈУ Техничка школа „Градишка“ из Градишке. Према Календару такмичења за школску 2020/2021. годину, такмичење је организовано за ученике представнике школа.

Read more

Републичко такмичење из математике

У суботу, 22.5.2021. године,одржано је републичко такмичење из математике. Домаћин такмичења је била ЈУ Техничка школа „Михајло Пупин“ из Бијељине. Иако је ова школска година била специфична због корона вируса, одјељења подијељених у групе, часова од двадесет минута, онлајн наставе, наши најбољи ученици су се и у таквим условима надметали у знању са вршњацима из Републике Српске и остварили завидне резултате.

Read more

XXVII Републичко такмичење музичких школа Републике Српске

 

Ученици наше средње музичке школе су на XXVII Републичком такмичењу музичких школа Републике Српске одржаном у БаЊа Луци од 18-19.марта 2021. године у просторијама ,,Дом омладине‘‘, ,,Бански двор‘‘, школа ,,Владо Милошевић и ,,Музеј Републике Српске‘‘, освојили су

сљедеће награде:

Read more

Јавни конкурс за упис ученика у први разред у школској 2021/2022. години

 
 

Конкурс за упис ученика у први разред средњих школа Републике Српске садржи назив струка, занимања, смјерова, одсјека, број одјељења, број ученика који се уписују у први разред, рокове за пријем докумената, начин бодовања, обавезу објављивања ранг листе са бројев бодова по свим елементима бодовања и податке по струкама о броју незапослених радника и њиховом запошљавању у 2020. години и податке о дефицитарним занимањима.

Read more

Републичко такмичење из физике

У суботу, 15.5.2021. године, одржано је републичко такмичење из физике. Домаћин такмичења је била ЈУ Техничка школа „Михајло Пупин“ из Бијељине. Иако је ова школска година била специфична због корона вируса, одјељења подијељених у групе, часова од двадесет минута, онлајн наставе, наши најбољи ученици су се и у таквим условима надметали у знању са вршњацима из Републике Српске и остварили завидне резултате.

Read more